Acest dispozitiv îţi face backup local la iPhone în timp ce încarci telefonul

04.09.2017

SanDisk iXpand Base este un încărcător pentru iPhone care face şi backup local la conţinutul din telefon atunci când acesta este conectat la el. Dispozitivul poate sincroniza imagini, clipuri video şi contacte în timp ce telefonul se încarcă.

 

Produsul celor de la SanDisk include capacitate de stocare internă de până la 256 GB şi dispune de aplicaţie dedicată. Aceasta permite restaurarea conţinutului pe un alt telefon iPhone în cazul în care utilizatorul l-a pierdut pe cel anterior.

 

Pe partea superioară, iXpand Base este acoperit cu cauciuc, pentru ca telefonul să nu alunece când este lăsat la încărcat pe timpul nopţii. În viitor, când iPhone va dispune de tehnologie de încărcare wireless, SanDisk ar putea echipa de asemenea dispozitivul cu această funcţie.

SanDisk iXpand Base este disponibil în patru versiuni: 32 GB (50 de dolari), 64 GB (100 de dolari), 128 GB (130 de dolari) şi 256 GB (200 de dolari).

 

Acest dispozitiv va fi cu siguranţă apreciat de către cei care se tem să folosească serviciile cloud pentru backup, din motive de securitate. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult