Acest Mini PC arată ca un ceas cu alarmă

06.07.2016
Acest Mini PC arată ca un ceas cu alarmă
Computerele sunt atât de mici astăzi încât le găsim în dimensiuni comparabile cu cele ale unui stick USB, iar unii producători de Mini PC-uri experimentează cu diferite forme şi dimensiuni pentru a se diferenţia. ECDREAM V6W, de exemplu, este un Mini PC care arată ca un ceas electronic cu alarmă. Pe partea din faţă are chiar şi un mic ecran pe care arată ora.  
 
Dispozitivul este disponibil pe AliExpress la preţul de 199 de dolari, iar livrarea se face din China. 
 
Citeşte şi: Această ruletă de măsurare este, probabil, cea mai inteligentă din lume [VIDEO]
 
În ceea ce priveşte caracteristicile tehnice ale ECDREAM V6W, acestea nu sunt impresionante. Mini PC-ul dispune de procesor Intel Atom x5-Z8300 Cherry Trail, 2 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB (plus slot pentru card Micro-SD) şi conectivitate Bluetooth 4.0.
 
 
Totuşi, computerul are câteva caracteristici care nu se găsesc de obicei pe PC-urile mai ieftine cu Windows 10. Este vorba de patru porturi USB 3.0, porturi HDMI şi Ethernet şi de o cameră web de 2 MP cu microfon. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult