Aceste baterii de şurubelniţă electrică au aplicaţie dedicată şi pot fi folosite pentru a încărca smartphone-ul

18.05.2016
Aceste baterii de şurubelniţă electrică au aplicaţie dedicată şi pot fi folosite pentru a încărca smartphone-ul
Black and Decker, o companie cunoscută pentru sculele electrice pe care le produce, a lansat un nou acumulator, numit Smartech, care dispune de aplicaţie dedicată şi poate fi folosit pentru a încărca alte electronice, precum smartphone-uri sau tablete.
 
Citeşte şi: Wherecom S3 este un smartwatch care se adresează persoanelor în vârstă
 
Bateria Smartech este compatibilă cu dispozitivele electrice 20 V Black and Decker Max disponibile pe piaţă şi costă 69 de dolari. 
 
 
Fiecare acumulator Smartech este echipat cu conexiune Bluetooth şi poate fi conectat la un smartphone prin intermediul unei aplicaţii dedicate. În aplicaţie, utilizatorul poate vedea cât mai ţine bateria, unde se află aceasta sau porni şi opri slotul USB în cazul în care la acesta este conectat un dispozitiv mobil. 
 
Bateria Smartech poate fi achiziţionată şi la pachet cu o şurubelniţă electrică la preţul de 79 dolari. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult