Acestea ar putea fi toate accesoriile oficiale Samsung pentru Galaxy S8

27.03.2017
Acestea ar putea fi toate accesoriile oficiale Samsung pentru Galaxy S8

Săptămâna trecută am primit detalii despre câteva dintre accesoriile pe care utilizatorii de Galaxy S8 le vor putea cumpăra alături de smartphone, însă acum avem o listă aproape completă care include încărcătoare, carcase de protecţie, acumulatoare externe şi multe altele. Alături de imagini cu acestea şi descrieri complete ale funcţiilor şi caracteristicilor acestora, avem şi preţuri oficiale, cât şi opţiunile de culoare.

Sursa acestor imagini pare să fie chiar site-ul Samsung, care pare să fi listat din greşeală toate accesoriile pentru Galaxy S8. La capitolul carcase de protecţie vor exista opţiuni multiple precum Clear View Standing Cover, care vine cu stand pentru urmărirea de clipuri video şi funcţionalitate prin NFC, LED View Cover, cu ecran LED pentru notificări şi afişarea de informaţii simple, Keyboard Cover, care adaugă o tastatură fizică în partea de jos a ecranului, Alcantra Cover cu cip NFC, alătri de opţiuni precum husă din silicon, husă transparentă, husă din plastic cu montură magnetică şi o folie de protecţie. Preţurile acestora variază între 20 şi 60 de euro, în funcţie de model, în timp ce folia pentru ecran va costa 13 euro.

Alte accesorii care au apărut în noul leak sunt Wireless Charger Convertible, un nou încărcător wireless Qi cu capabilitatea de încărcare rapidă, care poate fi poziţionat pe birou fie în mod orizontal, fie vertical. DeX Station este accesoriul care transformă telefonul într-un PC, în timp ce Battery Pack FC este un acumulator de 5.100 mAh cu încărcare rapidă în ambele sensuri.

Preţurile acestora pornesc de la 70 de euro pentru acumulatorul extern, 80 de euro pentru încărcătorul wireless şi 150 de euro pentru DeX Station. Desigur, toate aceste detalii vor fi confirmate sau infirmate odată cu anunţul oficial de pe 29 martie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult