ADATA HD700 şi HV620S – două noi modele de hard discuri externe cu preţ accesibil

30.06.2016
ADATA HD700 şi HV620S - două noi modele de hard discuri externe cu preţ accesibil

ADATA Technology a anunţat lansarea a două noi modele de hard discuri externe – HD700 şi HV620S, promiţând fiabilitate şi capacitate de stocare accesibilă ca preţ pentru un spectru larg de utilizatori.

ADATA HD700

HD700 se prezintă cu o carcasă siliconică rezistentă la apă şi praf – IP56, plus rezistenţă la şocuri mecanice pentru situaţii limită. HV620S este versiunea mai suplă a modelului ADATA HV620, cu un design atrăgător şi profil de numai 11.5mm grosime. Ambele produse dispun de senzor G-Shock şi criptare de date 256-bit AES, fiind compatibile cu sistemele de operare Windows şi Mac OS.

ADATA HV620S

ADATA HD700 a fost creat pentru persoanele active, care obişnuiesc să călătorească mult, având însă nevoie de un dispozitiv cu suficientă capacitate de stocare pentru a captura momentele frumoase. Seria HD 700 oferă rezistenţă la şocuri, vibraţii sau expunere la praf şi apă. Dispozitivul foloseşte protecţie multi-strat, având o a doua carcasă interioară confecţionată dintr-un material moale, iar la exterior o husă din silicon pentru absorbţia şocurilor. HD700 este disponibil în versiuni de 1TB şi 2TB cu interfaţă USB 3.0. Husele din silicon sunt disponibile în mai multe culori.

ADATA HV620 a fost cel mai bine vândut produs ADATA, HV620S fiind versiunea îmbunătăţită cu un design mai subţire. La o grosime de doar 11.5mm, HV620S este de asemenea foarte uşor, potrivit pentru a fi transportat cu uşurinţă într-o geantă. Discul dispune de interfaţă USB 3.0 pentru transfer rapid de date chiar şi în cazul fişierelor de dimensiuni foarte mari. HV620S este disponibil la capacitatea de 1TB.

Care e cel mai bun hard disk de cumpărat în 2016 şi de care modele ar fi bine să ne ferim

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult