ADATA lansează flash drive-ul ultra-slim iMemory AI920

14.09.2016
ADATA lansează flash drive-ul ultra-slim iMemory AI920

ADATA Technology anunţă lansarea flash drive-ului i-Memory AI920, compact şi uşor, prevăzut cu conector Lightning certificat Apple-MFI şi conector USB 3.1 pentru conectivitate variată.

Util pentru transferul fişierelor către sau de pe dispozitivele iOS, dispozitivul suportă criptare pentru protejarea datelor de accesarea neautorizată. Conectorul Lightning a fost alungit pentru a facilita conectarea chiar şi cu dispozitive iOS protejate în carcase groase care, în alte circumstanţe, ar fi fost imposibilă. AI920 are un finisaj elegant, metalic, o grosime de doar 6.9 mm şi cântăreşte numai 3.6 gr, fiind uşor de depozitat şi transportat.

Folosind conectorul USB 3.1, AI920 atinge performanţe la citire de până la 150MB/s, iar cu conectorul Lightning acesta oferă o viteză de până la 30MB/s. Prin intermediul aplicaţiei i-Memory, acesta suportă inclusiv fişiere mai mari de 4GB, astfel că utilizatorii vor putea transfera cu uşurinţă chiar şi conţinut video 4K. Pe lângă compatibilitatea produsului cu toate formatele photo, audio şi documente importante, acesta suportă şi înregistrarea video 4K, precum şi iOS Live Photos. Â

Dispozitivul beneficiază de o funcţie de back-up one-touch prin care utilizatorul poate selecta conţinutul dorit şi la o apăsare de buton acesta va fi salvat imediat pe AI920. Pentru o experienţă media completă, AI920 include şi suport pentru subtitrări.

ADATA iMemory AI920 este protejat împotriva pătrunderii de apă şi praf. Produsul este disponibil cu capacităţi de 32GB, 64GB şi 128GB şi cu finisaje Gold sau Rose Gold, iar în cutie utilizatorii vor găsi inclus şi un şnur de prindere.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult