ADATA lansează noi suporturi de încărcare wireless

09.07.2018
ADATA lansează noi suporturi de încărcare wireless

ADATA anunţă lansarea unei noi serii de produse pentru încărcarea dispozitivelor mobile: suportul de încărcare wireless CW0100 cu certificare Qi, încărcătoarele de maşină CV0525 şi CV0172 şi staţia de încărcare CU0480QC.

Suportul de încărcare wireless ADATA CW0100 suportă încărcarea rapidă de până la 10W, de două ori mai rapid decât încărcătoarele standard de 5W. Această viteză poate reduce timpii de încărcare cu până la o oră. În concordanţă cu standardul Qi, CW0100 are abilitatea de a detecta obiecte metalice străine, cum ar fi monedele. Acest lucru asigură faptul că suportul va opri încărcarea atunci când sunt detectate anumite obiecte străine, oferind siguranţă suplimentară pentru a preveni supraîncălzirea accidentală. Dispozitivul funcţionează cu cele mai noi telefoane inteligente care au capabilităţi Qi de încărcare wireless încorporate, incluzând iPhone X, 8 şi 8 Plus, precum şi Samsung S9 şi S9 Plus. Încărcătorul are o grosime de 7,5 mm şi o bază robustă din aliaj de zinc. Dispune, de asemenea, de un indicator LED care afişează starea procesului de încărcare.

Noile încărcătoare de maşină ADATA CV0525 şi CV0172 sunt proiectate pentru a face încărcarea pe drum uşoară şi accesibilă. Modelul CV0525 dispune de 5 porturi USB, din care 2 porturi principale pentru şofer şi pasagerul din faţă şi 3 porturi care pot fi extinse la pasagerii din spate printr-un cablu prelungitor. CV0525 suportă funcţia Quick Charge 3.0 care poate încărca un smartphone de la 0 la 80% în aproximativ 35 de minute.

ADATA CV0172 dispune de două porturi USB care asigură alimentare pe 2,4 A pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor.

Staţia de încărcare ADATA CU0480QC oferă cinci porturi USB, inclusiv un port USB-A cu Quick Charge 3.0, trei porturi standard USB-A şi un port USB de tip C. Stratul anti-alunecare aflat sub încărcător asigură aderenţă pe majoritatea suprafeţelor, iar indicatorul LED afişează starea de încărcare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult