ADATA lansează un power bank cu suport Quick Charge 3.0, capabil să alimenteze două dispozitive simultan

ADATA Technology anunţă lansarea power bank-ului A10050QC, cel mai rapid accesoriu de încărcare lansat de companie până în acest moment.

Produsul utilizează tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0 pentru a accelera încărcarea bateriei dispozitivelor şi pune la dispoziţie conectori USB-C şi USB-A. Ieşirea USB-C suportă până la 18W, pentru a accelera încărcarea, iar cele două porturi pot livra împreună 4.6A.

Pentru încărcarea rapidă a power bank-ului, intrarea USB-C suportă până la 2.5A - mai mult decât alte produse similare, oferind astfel perioade mai scurte de reîncărcare.

Power bank-ul de 10050mAh are un design texturat, galvanizat, pentru prindere uşoară, utilizează celule Li-ion fabricate în Japonia şi oferă protecţie multiplă pentru siguranţa utilizatorilor şi a dispozitivelor conectate.

ADATA A10050QC este cu 40% mai eficient din punct de vedere energetic faţă de produsele care utilizează tehnologia anterioară Quick Charge 2.0 şi poate reîncărca dispozitive selectate de până la patru ori mai rapid decât power bank-urile cărora le lipseşte implementarea Quick Charge. A10050QC poate încărca un smartphone de 5” de la 0% la 80% în aproximativ 30 de minute.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat