ASUS „şterge” marginile negre dintre display-uri cu ROG Bezel-free kit

ASUS a dezvoltat o soluţie foarte ingenioasă pentru cei care folosesc trei monitoare pentru gaming şi vor să scape de marginile negre dintre ele: ROG Bezel-free kit. Este vorba despre un set de două lentile verticale, cu sistem de prindere de monitor, care folosesc refracţia luminii pentru a elimina marginile negre şi pentru a îmbina imaginile celor două monitoare alăturate.

Bezel-free kit include ]n pachet doar cele două lentile verticale, cu sun sistem de prindere universal. Acestea nu se conectează la nimic, nu folosesc electricitate şi nu includ luminiţe RGB. Soluţia ASUS constă într-un efect optic, care asigură o imagine completă de la un capăt la altul al celor trei monitoare, atât timp cât cele din laterale sunt poziţionate la 130 de grade de cel din centru.

Conform reprezentanţilor companiei, nu este necesară utilizarea de monitoare produse de ASUS, însă există câteva recomandări. În primul rând, monitoarele trebuie să fie de aceleaşi dimensiuni pentru a asigura un efect uniform de ecran curbat de la stânga la dreapta. În al doilea rând, marginile din jurul ecranului trebuie să fie cât mai subţiri pentru a putea fi eliminate de aceste dispozitive.

Din păcate nu avem încă un preţ sau o dată de lansare, însă ASUS susţine că Bezel-free kit va ajunge pe piaţă în cursul anului 2018. Întrucât va fi un produs din gama ROG, cel mai probabil, preţul va fi relativ piperat, în ciuda faptului că nu vorbim despre un produs electronic. 

publicitate
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat