Asus UF735 – mai mult decât o ramă foto digitală

30.05.2008
Asus UF735 – mai mult decât o ramă foto digitală

Asus a lansat astăzi în Taipei (Taiwan) ramele foto digitale UFOTO UF735. Mai toate gadgeturile din ziua de azi tind să aibă multiple întrebuinţări, iar ramele Asus se conformează trendului. Nu se mulţumesc să-ţi înfăţişeze un slide de efect (Vivid, Nostalgic, Black and White, Spotlight, Standard) acompaniat de cântece de leagăn sau ritmuri mai alerte ci îţi oferă în plus tot felul funcţii care cu siguranţă îţi vor fi de folos.

Conectată la un PC, rama se “metamorfozează” într-un mini-monitor, astfel ca tu să vezi cine te-a căutat pe messenger, cum e vremea afară sau alte informaţii oferite de funcţia “Gadgets” din Vista. Ecranul de 7 inch are o rezoluţie de 800 x 480 pixeli, iar calitatea imaginii este una foarte bună. Rama Asus merge şi mai departe cu funcţionalitatea: în modul “extins”, îţi poţi personaliza mini-desktopul prin mutarea obiectelor dorite folosind tehnica drag & drop.

ASUS UFOTO UF735

Memoria internă nu este deloc încăpătoare (doar 128 MB), însă rama foto Asus acceptă carduri de memorie (CF, SD, MMC, MS, xD) sau chiar harddisk-uri externe (conectabile pe USB). Gadgetul ştie să redea şi fişiere MP3, în plus faţă de fotografiile în format JPEG, BMP sau GIF.

Toate aceste facilităţi nu au trecut neobservate, iar Asus UFOTO UF735 a primit distincţia “RedDot Design Awards 2008” pentru inovaţie. O aşteptăm şi în România.

ASUS UFOTO UF735

Urmărește Go4IT.ro pe Google News