Bang & Olufsen Form 2, altfel de căşti

26.09.2007
Bang & Olufsen Form 2, altfel de căşti

Bang & Olufsen Form 2 sunt o pereche de căşti, dar nu una ordinară, ci una ce doreşte să transpună calitatea acustică a sistemelor de sunet Bang & Olufsen într-o jucărie mobilă, ce îţi permite să te bucuri de melodiile tale preferate pe drum sau acasă, fără a deranja pe cei din jur. Desigur, această sarcină nu este deloc uşoară, dar producătorii afirmă că această pereche de căşti realizează un balans perfect între bass, medii şi înalte, iar cei ce le-au testat pe viu par să fie de accord.

Bang & Olufsen Form 2 Form 2 impresionează şi prin aspect, în adevăratul spirit Bang & Olufsen, impresionând prin forma pătratică a unităţii acustice. Aceasta din urmă nu dispune de tehnologie noise canceling, tocmai de aceea este utilă în utilizarea în aer liber, unde e chiar periculos să nu auzi nimic din ce se întâmplă prin jur. Pe primul loc însă sunt puse ergonomia şi confortul, Form 2 fiind foarte uşoare (68 de g) şi dotate cu un cablu de 3 m, puţin cam lung pentru conceptul de mobilitate, dacă e să fim cârcotaşi.

Bang & Olufsen Form 2 pare a fi perechea perfectă de căşti, ce îmbină calitatea cu stilul desăvârşit. Chiar şi eu, care nu suport căştile „over the head” trebuie să o recunosc. Şi în plus, nici măcar nu sunt extraordinar de scumpe, doar 100$ pentru o jucărie Bang & Olufsen fiind un chilipir.

Bang & Olufsen Form 2

Urmărește Go4IT.ro pe Google News