Best Netguard, un gadget pentru părinţii grijulii

Best Netguard, un gadget pentru părinţii grijulii

Pentru a-ţi proteja copilul de “Internet cel Rău”, află că Net Guard Corporation a realizat un dispozitiv ce dezactivează conexiunea la Internet, de la distanţă. Gadget-ul poartă numele de Best Netguard şi este foarte accesibil ca preţ, doar 39,95$.

Haideţi să vedem cum funcţionează. Mai întâi, cablul de reţea se înlocuieşte cu un cablu special direct conectat la un dispozitiv receptor. Acesta este cuprins într-o carcasă securizată care se poziţionează în spatele calculatorului. Apoi, cu ajutorul unei telecomenzi foarte simple, vom trimite semnale prin care se dezactivează sau se activează conexiunea la net. Telecomanda are o rază de acţiune de aproximativ 23 m. Trebuie să vă mai spun că receptorul se alimentează separat, adaptorul AC fiind inclus in pachet.

Best NetGuard Receiver

La ora actuală, Internetul este împânzit de materiale pornografice, iar o mulţime de alţi “factori” ameninţă siguranţa informaţiilor personale. În această situaţie, accesul nesupravegheat al copilului dumneavostră este un mare risc ce nu cred că merită să vi-l asumaţi. Mai mult decât atât, angajaţi ai diverselor companii au decis sa folosească Best Netguard pentru o mai bună securizare a documentelor şi aplicaţiilor din sistem.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News