Blade4000 este un power bank care funcţionează şi ca dispozitiv de stocare externă pentru smartphone

26.09.2016
Blade4000 este un power bank care funcţionează şi ca dispozitiv de stocare externă pentru smartphone
Unul dintre cele mai interesante proiecte ale momentului de pe platforma de crowdfunding Indiegogo este Blade4000, o baterie externă de dimensiunile unui iPhone 5 care poate fi folosită şi ca extensie pentru capacitatea de stocare internă a smartphone-ului. 
 
După cum sugerează numele, Blade4000 are o capacitate de 4.000 mAh. Dispozitivul include un slot pentru carduri microSD cu capacitate maximă de 256 GB. Imediat după ce conectează dispozitivul la telefon pentru a-l încărca, utilizatorul poate transfera fişiere din smartphone pe cardul din Blade4000 şi invers. 

Dispozitivul este compatibil, via USB OTG, cu o gamă largă de dispozitive, printre care Android, Windows, iOS şi Mac OS X. 

 
Blade4000 este disponibil şi doar în versiune power bank, care poate fi precomandată acum la preţul de 10 dolari, în culorile negru şi albastru. Varianta cu card microSD poate fi a ta pentru 29 de dolari. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult