Casio lansează un smartwach adresat pasionaţilor de sporturi în aer liber

21.03.2016
Casio lansează un smartwach adresat pasionaţilor de sporturi în aer liber

Cu nume complet Smart Outdoor Watch WSD-F10, gadgetul va intra la vânzare pe website-ul companiei începând cu data de 25 martie.

Accesoriul oferit într-o carcasă solidă şi bine protejată împotriva pătrunderii de apă sau praf, oferă o multitudine de informaţii cum ar fi altitudinea şi presiunea atmosferică, coordonate pentru orientare (busolă), respectiv ora la care răsare şi apune soarele.

Alături de ecranul circular de 1.3” cu rezoluţie 320×320 pixeli, noul smartwatch include şi butoane fizice care pot fi acţionate folosind mănuşi. Versiunea de Android Wear personalizată de Casio vine cu un set de 3 teme de interfaţă preinstalate: RunKeeper, ViewRanger, and MyRadar.

Produs în versiuni de culoare Red, Green, Black şi Orange, Casio Smart Outdoor Watch va putea achiziţionat la preţul de 500 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult