Căştile Vinci au display încorporat şi capacitate de stocare internă de până la 32 GB

06.01.2017

O companie a prezentat la CES 2017 o pereche de căşti mai puţin obişnuite. Acestea includ un ecran tactil, care poate prelua comenzi prin gesturi şi afişa informaţii. De exemplu, alunecarea de sus în jos pe ecran a degetului duce la micşorarea volumului. Acelaşi gest făcut în direcţia opusă permite schimbarea melodiei.

Căştile Vinci includ şi senzori pentru fitness, se încarcă wireless şi pot primi comenzi vocale.

În ceea ce priveşte informaţiile afişate pe ecran, acestea nu sunt cine ştie ce. Este vorba de date despre piesă şi de o ilustraţie live în ritmul muzicii.

Căştile nu trebuie neaparat conectate la un dispozitiv pentru a reda muzică. Vor fi disponibile versiuni cu capacitate de stocare internă de 16 şi 32 GB. Pentru cei care doresc să ruleze muzica de pe dispozitiv, conectarea se poate face prin Bluetooth sau fir.

Însă ce atrage atenţia la acest model este preţul competitiv. Cea mai ieftină versiune, cu 16 GB capacitate de stocare, costă, pentru cei care susţin proiectul pe Kickstarter, 100 de dolari. Versiunea Pro are un preţ de 150 de dolari. În retail preţurile vor fi mai mari, dar nu vor creşte repede.

Dacă doriţi aceste căşti veţi putea comanda o pereche la aceleaşi preţuri pe Indiegogo, unde Vinci va lansa o nouă campanie în acest an.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult