Căştile Vinci au display încorporat şi capacitate de stocare internă de până la 32 GB

O companie a prezentat la CES 2017 o pereche de căşti mai puţin obişnuite. Acestea includ un ecran tactil, care poate prelua comenzi prin gesturi şi afişa informaţii. De exemplu, alunecarea de sus în jos pe ecran a degetului duce la micşorarea volumului. Acelaşi gest făcut în direcţia opusă permite schimbarea melodiei.

Căştile Vinci includ şi senzori pentru fitness, se încarcă wireless şi pot primi comenzi vocale.

În ceea ce priveşte informaţiile afişate pe ecran, acestea nu sunt cine ştie ce. Este vorba de date despre piesă şi de o ilustraţie live în ritmul muzicii.

Căştile nu trebuie neaparat conectate la un dispozitiv pentru a reda muzică. Vor fi disponibile versiuni cu capacitate de stocare internă de 16 şi 32 GB. Pentru cei care doresc să ruleze muzica de pe dispozitiv, conectarea se poate face prin Bluetooth sau fir.

Însă ce atrage atenţia la acest model este preţul competitiv. Cea mai ieftină versiune, cu 16 GB capacitate de stocare, costă, pentru cei care susţin proiectul pe Kickstarter, 100 de dolari. Versiunea Pro are un preţ de 150 de dolari. În retail preţurile vor fi mai mari, dar nu vor creşte repede.

Dacă doriţi aceste căşti veţi putea comanda o pereche la aceleaşi preţuri pe Indiegogo, unde Vinci va lansa o nouă campanie în acest an.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat