Căştile wireless Plantronics Backbeat FIT 300 sunt disponibile în România. Iată preţul recomandat

20.03.2018
Căştile wireless Plantronics Backbeat FIT 300 sunt disponibile în România. Iată preţul recomandat

Plantronics anunţă disponibilitatea în România a căştilor Backbeat FIT 300, lansate la nivel mondial la finalul anului trecut.

 

Modelul ţinteşte utilizatorii activi, pasionaţi de mişcare, sport şi fitness. Backbeat FIT 300 sunt rezistente la transpiraţie şi umezeală, iar cablul este protejat cu un nano-înveliş rezistent.

 

Totodată, cablul este reflectorizant, pentru ca cei care aleargă noaptea să fie văzuţi de vehicule. Căştile includ şi cleşte cu ajutorul căruia pot fi prinse de bluză sau tricou.

 

Autonomia oferită de baterie este de şase ore de ascultare continuă. Potrivit producătorului, dacă sunt ţinut 15 minute în priză, căştile oferă o oră de ascultare.

 

Căştile emit o alertă atunci când bateria este descărcată. Acoperirea wireless este de până la zece metri, în linie dreaptă.

 

CITEŞTE ŞI: Plantronics RIG 500E: căşti de gaming 2-in-1 [REVIEW]

 

Plantronics Backbeat FIT 300 pot fi conectate la două dispozitive simultan, iar în standby cu până la opt. Căştile mai dispun de microfon, putând fi folosite pentru apeluri telefonice sau comenzi vocale către asistenţi vocali digitali precum Siri, Google Now sau Cortana.

 

Butoanele de control sunt poziţionate pe o telecomandă de pe cablu. Preţul recomandat de producător este de 379 de lei. 

 

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult