Ceasul reinventat

Ceasul reinventat

Designer-ul Jonas Damon a născocit un ceas mai puţin convenţional, pentru oameni creativi si inteligenţi. Acest ceas de 90 $ este noul membru al colecţiei “Open Edition” din care mai fac parte multe obiecte abstracte pentru amenajarea interioară a locuinţelor.

Open Edition Clock este deosebit, cu siguranţă. Compunerea lui este simplă: patru blocuri de dimensiuni mici (5 x 4 x 4 cm) legate între ele prin fire. Fiecare “cubuleţ” afişează câte o cifră. Puse in ordine ne vor indica ora curentă. Totul devine ciudat odată cu poziţionarea cuburilor intr-o altă ordine şi alt stil pentru că majoritatea oamenilor care vor admira noua locuinţă se vor intreba ce reprezintă acele cifre împrăştiate pe birou sau în altă parte. Aveţi grijă cu oaspeţii americani, deoarece aceştia ar putea suna la poliţie, să vă denunţe.

Open Edition Clock

Lăsând gluma la o parte, tot ce trebuie sa ne imaginăm este o casă modernă, amenajată pe măsură, fără prea multe obiecte bătute în cuie, fără carpeta cu “Răpirea din Serai” şi, cel mai important, fără manele. Are cineva altă părere?

Urmărește Go4IT.ro pe Google News