Citeşte-ţi în cafea, vei vedea un Lamborghini

08.05.2007
Citeşte-ţi în cafea, vei vedea un Lamborghini

Numele Lamborghini ne duce imediat cu gândul la unele dintre cele mai performante maşini de serie din lume. Dacă ne mai gândim puţin, ne amintim de colaborarea lor cu ASUS din care a ieşit un notebook cu un design excepţional, Lamborghini VX1. Însă, sigla producătorului italian de automobile nu mi-am imaginat că o voi regăsi vreodată pe un echipament electrocasnic de făcut cafea.

Sub ediţie limitată la 1000 de bucăţi şi pentru aproximativ 1750$ se poate achiziţiona Tonino Lamborghini Coffee Machine. Designul său este unul de excepţie fiind dominat de inserţii de Inox şi de o culoare inchisă, apropiată de cea a icrelor negre de morun. Altă traducere pentru nuanţa „Beluga Black” nu am găsit. În partea dreaptă regăsim o manetă cu aspectul unui schimbător de viteze în capătul căreia sunt montante inserţii din fibră de carbon.

Îmi va tăia oare un astfel de aparat, de aproape 5000 de lei, setea de automobile italiene Lamborghini? Cred că nu, şi las astfel plăcerea savurării unui espresso „Lamborghini-made” posesorilor automobilelor de prestigiu, dar dacă primesc un „Tonino” cadou promit să nu mă supăr.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News