Earin – căştile wireless miniaturale care se încarcă stând în buzunar

16.06.2014
Earin - căştile wireless miniaturale care se încarcă stând în buzunar

Creaţie a unui grup de ingineri, foşti angajaţi ai Sony Ericsson şi Nokia, acestea sunt cele mai mici căşti bluetooh din lume, complet lipsite de fire şi echipate cu acumulator ce promite până la 3 ore de funcţionare continuă.

Fără fire care se pot încurca şi aproape invizibile odată ce sunt introduse în urechi, căştile cu format intra-aural sunt caracterizate prin simplitate, lipsind microfonul şi butoanele fizice întâlnite de obicei la o cască bluetooth.

În lipsa unui fir care să le unească, cele două căşti dispun fiecare de propriul acumulator, funcţionând oarecum independent una de cealaltă. Atunci când nu sunt folosite, simpla introducere în cutiuţa specială pentru transport permite reîncărcarea acumulatorilor din dotare pentru încă 3 ore de utilizare. După două cicluri de încărcare, acumulatorul conţinut în cutiuţa pentru transport trebuie el însuşi reîncărcat, de această dată cu ajutorul unui cablu USB.

Earin - căştile wireless miniaturale care se încarcă stând în buzunar

Potrivit descrierii furnizate de producători, căştile în greutate de 5 grame fiecare folosesc difuzoare premium, capabile să acopere spectrul audio în mod uniform. Din păcate asemenea calităţi nu pot veni decât cu un preţ pe măsură, de aproximativ 75 lire sterline în cazul de faţă.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult