Earin - căştile wireless miniaturale care se încarcă stând în buzunar

Creaţie a unui grup de ingineri, foşti angajaţi ai Sony Ericsson şi Nokia, acestea sunt cele mai mici căşti bluetooh din lume, complet lipsite de fire şi echipate cu acumulator ce promite până la 3 ore de funcţionare continuă.

Fără fire care se pot încurca şi aproape invizibile odată ce sunt introduse în urechi, căştile cu format intra-aural sunt caracterizate prin simplitate, lipsind microfonul şi butoanele fizice întâlnite de obicei la o cască bluetooth.

În lipsa unui fir care să le unească, cele două căşti dispun fiecare de propriul acumulator, funcţionând oarecum independent una de cealaltă. Atunci când nu sunt folosite, simpla introducere în cutiuţa specială pentru transport permite reîncărcarea acumulatorilor din dotare pentru încă 3 ore de utilizare. După două cicluri de încărcare, acumulatorul conţinut în cutiuţa pentru transport trebuie el însuşi reîncărcat, de această dată cu ajutorul unui cablu USB.

Earin - căştile wireless miniaturale care se încarcă stând în buzunar

Potrivit descrierii furnizate de producători, căştile în greutate de 5 grame fiecare folosesc difuzoare premium, capabile să acopere spectrul audio în mod uniform. Din păcate asemenea calităţi nu pot veni decât cu un preţ pe măsură, de aproximativ 75 lire sterline în cazul de faţă.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat