Fujifilm anunţă o imprimantă portabilă care permite printarea pozelor direct de pe telefonul mobil

27.06.2016
Fujifilm anunţă o imprimantă portabilă care permite printarea pozelor direct de pe telefonul mobil

Ajunsă deja la cea de-a doua generaţie, Instax Share SP-2 foloseşte o tehnologie similară aparatelor foto instant de odinioară, numai că pozele imprimate direct pe hârtie fotosensibilă sunt trimise în mod wireless de pe telefonul mobil.

În loc de hârtie şi cerneală, Imprimantele Instax Share folosesc un suport numit Instax Mini instant film, cu dimensiune 5 cm x 7.5 cm, acesta fiind singurul consumabil necesar pentru folosirea imprimantei.

Mai de parte, cu ajutorul aplicaţiei pentru smartphone putem selecta pentru imprimare poze din memoria telefonului şi chiar din reţele de socializare (Facebook sau Instagram). Utilizatorii au posibilitatea de a personaliza fiecare poză, adăugând detalii cum ar fi numărul de like-uri primite şi locaţia unde au fost obţinute.

Cu preţ de 199 dolari , Fujifilm Instax Share SP-2 imprimă o poză în aproximativ 10 secunde, calitatea imaginii putând fi ajustată din cadrul aplicaţiei folosind reglajele pentru strălucire, contrast şi saturaţie, precum şi diverse filtre de imagine menite să confere un efect artistic. Din păcate rezervele de hârtie fotosensibilă Instax Mini instant film adaugă destul de mult la costul achiziţiei, un pachet pentru 20 expuneri costând 19.95 dolari.

Canon EOS M3, un mirrorles prietenos cu fotografii începători

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult