Garmin a lansat brăţara de fitness vivofit 4, cu autonomie a bateriei de 12 luni

02.01.2018

Garmin a lansat o nouă brăţară de fitness, numită vivofit 4. Caracteristica care atrage atenţia este autonomia de un an a bateriei. Asta în ciuda faptului că dispozitivul are display color, care stă tot timpul aprins.

Vivofit 4 măsoară paşii, somnul şi include chiar funcţie de găsire a telefonului rătăcit sau pierdut. Dispozitivul mai oferă suport pentru alarme şi detectează automat tipul de activitate: mers, alergare, urcat pe munte etc.

Brăţara se sincronizează periodic cu aplicaţia Garmin Connect, în care utilizatorii îşi pot salva şi plănui activităţile. Funcţia Move IQ detectează automat tipul de activitate şi o salvează în aplicaţie. 

Vivofit 4 este rezistentă la apă şi poate fi cumpărată de pe Amazon la preţul de 80 de dolari. Curelele alternative pentru ea costă între 20 şi 30 de dolari.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult