Genius prezintă NX-6510, un mouse wireless cu preţ atractiv

24.10.2014
Genius prezintă NX-6510, un mouse wireless cu preţ atractiv

Conceput pentru utilizatori obişnuiţi, Genius NX-6510 este un mouse wirelss cu design simplu şi elegant. Disponibil în variante pe alb şi negru, cu două modele grafice diferite, NX-6510 poate fi transportat cu uşurinţă în rucsacul de călătorie sau servietă, fiind potrivit atât pentru acasă cât şi la birou.

Modelul foloseşte un senzor infraroşu cu consum redus de energie, promiţând până la 18 luni de utilizare cu o singură baterie AA. Conexiunea la PC este asigurată prin unde radio la 2.4GHz, cu ajutorul unui adaptor USB suficient de mic pentru a fi depozitat în interiorul carcasei, prevenind astfel pierderea sau rătăcirea în timpul transportului.

Cu  design ambidextru potrivit pentru ambele mâini, mouse-ul Genius NX-6510 este disponibil în magazinele din ţara noastră la un preţ recomandat de 54.9Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult