Google a recuperat dintr-un amanet o versiune de ochelari Google Glass nelansată

24.03.2016
Google a recuperat dintr-un amanet o versiune de ochelari Google Glass nelansată
Un reprezentant al Google a vizitat recent o casă de amanet din California pentru a recupera o versiune a ochelarilor inteligenţi Google Glass care nu a fost încă anunţată.
 
Nu se ştie cum a ajuns dispozitivul pe mâna celor de la firma Redwood City. Cert este că în weekend ochelarii au apărut pe eBay, iar cineva oferise pentru ei 20.000 de dolari. 
 
 
Frank Romero, care deţine casa de amanet, a declarat că a fost contactat de Google pentru a returna ochelarii. El nu a oferit alte detalii aşa că nu se ştie dacă Google a plătit pentru aceştia sau i-a recuperat ameninţând cu măsuri legale. 
 
Citeşte şi: Google a lansat o unealtă care testează aplicaţiile pentru a găsi probleme de accesibilitate
 
„Am fost contactaţi de Google şi am fost bucuroşi să îi returnăm. Orice altceva este între noi şi ei”, a spus Romero. 
 
Google a retras de pe piaţă prima versiune Google Glass, destinată consumatorilor, în ianuarie 2015. Recent, au apărut detalii despre un nou model, care se adresează utilizatorilor din sectorul business, la care compania lucrează. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult