Google prezintă noua colecţie Titanium de rame pentru ochelari compatibile Google Glass

28.01.2014
Google prezintă noua colecţie Titanium de rame pentru ochelari compatibile Google Glass

Ochelarii inteligenţi Google Glass devin mai prietenoşi cu persoanele care folosesc ochelari de vedere, noile rame confecţionate dintr-un material exotic fiind deopotrivă elegante şi extrem de durabile.

Botezată Titanium Collecţion, seria  cuprinde 4 tipuri de rame proiectate chiar de Google, adaptate pentru a fi perfect compatibile cu accesoriul Glass. După cum sugerează chiar numele ales, Google a ales să confecţioneze noile rame din titan, un metal foarte uşor şi rezistent, evitat în mod normal pentru produsele de consum din cauza preţului său exorbitant.

Google prezintă noua colecţie Titanium de rame pentru ochelari compatibile Google Glass

Aşa se face că pentru o ramă de ochelari ce nu include lentile trebuie să ne lipsim de 225 dolari, la care se adaugă nota de plată a clinicii de oftalmologie preferată.

Cu preţ de 1500 dolari şi accesibil numai pentru cumpărătorii înscrişi în programul Glass Explorer, ochelarii Google Glass dispun de cască audio detaşabilă şi pot fi utilizaţi inclusiv cu lentile fumurii pentru ochelari de soare. Ramele din titan permit instalarea de lentile cu factor de corecţie între +4 şi -4, iar opţional pot fi achiziţionate împreună cu lentile necorective, cu rol pur estetic.

Anunţul noii colecţii Titanium de rame pentru ochelari compatibile Google Glass are rolul de a pregăti terenul pentru lansarea oficială Google Glass, programată pentru a doua jumătate a anului 2014.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult