Griffin a lansat un dispozitiv care transformă orice pereche de căşti cu fir în una Bluetooth

01.09.2016
Griffin a lansat un dispozitiv care transformă orice pereche de căşti cu fir în una Bluetooth
Producătorul de periferice şi accesorii Griffin se pregăteşte pentru o eră în care jack-urile audio vor dispărea de pe telefoane. Tonul a fost dat deja de Apple, care a eliminat jack-ul audio de pe noul său smartphone, iPhone 7. Motorola a făcut acelaşi lucru în cazul Moto Z. 
 
Pentru cei care nu doresc să se despartă de perechea de căşti preferată după ce îşi cumpără noul telefon marca Apple sau un alt terminal fără jack audio, Griffin are o soluţie. Compania a lansat un dispozitiv care transformă orice pereche de căşti cu fir în una Bluetooth. 

 

 
Griffin iTrip Clip costă 20 de dolari şi se conextează la capătul firului căştilor, oferindu-le conectivitate Bluetooth. Dispozitivul dispune şi de butoane fizice pentru playerul muzical – volum, play/pause, track skip. Potrivit producătorului, bateria are o autonomie de 6 ore la o singură încărcare. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult