Honor Band A1: o nouă brăţară de fitness ieftină de la Huawei

16.05.2016

Piaţa de accesorii de fitness este destul de aglomerată, însă Huawei crede că mai există loc pentru încă un astfel de accesoriu. Este vorba despre brăţara Honor Band A1, care vine în două variante şi cu multiple opţiuni de culoare. Spre diferenţă de modelele TalkBand, care sunt o combinaţie între ceas inteligent, brăţară de fitness şi headset bluetooth, Honor Band este o simplă brăţară, fără display şi care vine cu un senzor în plus, pentru măsurarea undelor ultraviolete.

Noua brăţară Honor Band A1 va fi lansat în China pe 25 mai. Aceasta va fi disponibilă într-o variantă realizată din silicon, la 99 yuan (15 dolari) sau într-o variantă din piele la 199 yuan (30 de dolari). Ambele vor oferi funcţionalitate identică, doar materialul exterior fiind diferit. Senzorul pentru ultraviolete măsoară intensitatea radiaţiilor solare, avertizând utilizatorul atunci când este nevoie de aplicarea cremei pentru protecţie. Având în vedere că vine vara, un astfel de accesoriu nu putea să fie lansat într-o perioadă mai bună.

Nu a fost confirmată lansarea în afara Chinei, însă Huawei aduce multe din produsele sale în Europa şi Statele Unite. Gama de dispozitive Honor se găseşte şi în magazinele autohtone, deci nu ar fi ieşit din comun să vedem şi Honor Band A1 în oferta magazinelor de profil din România. Toate modelele TalkBand A1 vin echipate cu un acumulator de 70 mAh, care oferă 28 de zile de utilizare în stand-by, încărcarea fiind realizată folosind o mufă micro-USB standard.

Varianta din silicon se livrează în culorile turcoise, roz, alb şi negru, în timp ce varianta din piele vine cu opţiunile de culoare negru, mov, galben şi roşu.

Citeşte şi Huawei TalkBand B2 review

 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult