HTC pregăteşte un încărcător rapid pentru seria One M8

HTC pregăteşte un încărcător rapid pentru seria One M8

HTC a listat un nou încărcător de priză pentru smartphone-urile sale. Este vorba despre Rapid Charger 2.0, care asigură încărcarea foarte rapidă a telefonului, folosind tehnologia Quick Charge 2.0 de la Qualcomm. Acest lucru înseamnă şi că noul adaptor este compatibil în regim rapid doar cu anumite modele ale companiei.

Compania susţine că noul accesoriu oferă încărcare mai rapidă cu 40% decât varianta care se livrează în pachetul smartphone-ului. Aparent poate încărca un acumulator de 3300 mAh până la 60% din capacitate în numai 30 de minute. Această performanţă este de lăudat, însă doar cele mai recente telefoane HTC beneficiază de această capabilitate.

Lista completă include HTC One M8, HTC One E8, HTC One Remix (mini 2), HTC One M8 Harman/Kardon Edition şi noul HTC Desire Eye. Smartphone-urile mai vechi precum HTC One M7 pot fi încărcate de Rapid Charger 2.0, însă doar la viteza normală, folosind tehnologia Qualcomm Quick Charge 1.0.

Deşi nu a fost încă anunţat în mod oficial, noul încărcător este listat pe site-ul oficial al companiei, însă acesta nu poate fi încă comandat. Se pare că transporturile sunt încă pe drum din Taiwan şi vor ajunge foarte curând în magazine. Din păcate, până atunci nu vom şti nici preţul oficial la care se va comercializa. Deşi în imagine este prezentată o variantă americană, cu siguranţă vor exista şi variante pentru Europa.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult