Huawei Fit, un nou smartwatch cu ecran e-ink

02.11.2016
Huawei Fit, un nou smartwatch cu ecran e-ink

Pregătit pentru lansare împreună cu noul phablet Mate 9, Huawei Fit este un smartwatch elegant oferit în carcasă rezistentă la apă şi prevăzut cu un ecran e-ink prietenos cu bateria.

Noul gadget include funcţie de monitorizare a pulsului, pedometru şi funcţii dedicate pentru sesiunile de alergat, şi înot.

Spre deosebire de accesoriile similare lansate anterior, Huawei Fit ar putea să înlocuiască Android Wear cu Tizen, oficialii companiei exprimând în că din luna septembrie interes crescut faţă de platforma dezvoltată de Samsung.

Potrivit imaginilor de prezentare neoficiale, Huawei Fit va putea fi asortat cu 3 variante de curea – negru, portocaliu şi albastru.

Mai multe informaţii am putea afla în data de 3 noiembrie, cu ocazia găzduit pentru lansarea Huawei Mate 9, smartphone-ul pregătit de Huawei ca alternativă pentru Galaxy Note 7.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult