Husa cu aer condiţionat îţi răcoreşte posteriorul

29.05.2008
Husa cu aer condiţionat îţi răcoreşte posteriorul

Când vine vorba de confort, mai ales pe timpul verii, nu îţi vine să faci niciun compromis şi mai că ai da orice pentru o adiere răcoroasă. Aparatele obişnuite de aer condiţionat, deşi ajută, au dezavantajele lor – nu cred că e deloc plăcut să te trezeşti cu faţa semi-paralizată după o noapte “furtunoasă” oferită de aerul condiţionat uitat pornit. Japonezii (dacă nu ei atunci cine?) ne pun acum la dispoziţie o alternativă interesantă: husa cu aer condiţionat Suzukaze, pentru scaune directoriale şi nu numai.

Desigur, această soluţie este dedicată în special celor care prestează muncă intensă de birou, iar vara, odată cu munca intensă vine şi transpiraţia din belşug. Husa responsabilă cu păstrarea unei temperaturi confortabile la nivelul posteriorului consumă extrem de puţină energie şi în acelaşi timp oferă un flux de aer puternic. Oamenii preocupaţi de facturi nu trebuie să îşi facă griji – o utilizare a husei cu aer condiţionat timp de opt ore pe zi aduce un plus de doar cinci cenţi la factura lunară. Nu e de mirare că au apărut astfel de gadgeturi care se conectează la calculator pe USB.

Preţul pentru husa Suzukaze este unul modic, de doar 30 de Euro (echivalentul a 4980 Yen). Deocamdată, este de găsit doar pe continentul asiatic, dar probabil că există alternative şi în Europa.

Husa cu aer conditionat Suzukaze

Urmărește Go4IT.ro pe Google News