Instalaţia inteligentă sau boxa ascunsă într-un glob. Gadgeturi high-tech care te ajută să intri în atmosfera sărbătorilor

24.12.2017
Instalaţia inteligentă sau boxa ascunsă într-un glob. Gadgeturi high-tech care te ajută să intri în atmosfera sărbătorilor

Când vine vorba de gadgeturi inteligente care să te ajute să îţi decorezi casa de Crăciun, nu prea ai, din păcate, de unde alege. Asta poate deoarece aceste dispozitive sunt folosite doar câteva zile din an. Totuşi, există astfel de produse. Vă prezentăm câteva exemple:

Twinkly – instalaţie de pom inteligentă

Aceasta este o instalaţie pentru pomul de Crăciun care include până la 175 de LED-uri şi aplicaţie dedicată (Android şi iOS) pentru smartphone. Utilizatorii pot alege dintre modurile de iluminare predefinite din aplicaţie sau crea unele proprii. Pentru cei care nu doresc să o conecteze la telefon, Twinkly foloseşte programele de iluminare presetate în controler. Există mai multe versiuni. Cea mai mică instalaţie are 56 de LED-uri. 

StarShower – proiector de steluţe

Gândit pentru a fi folosit la exterior şi interior, StarShower proiectează pe suprafeţe steluţe roşii şi verzi. Carcasa este rezistentă la intemperii aşa că nu trebuie să vă faceţi griji pentru dispozitiv în zilele geroase sau când ninge. Dispozitivul poate fi înfipt în zăpadă sau direct în pământ.

Bec inteligent

Becurile inteligente la care poţi regla intensitatea luminii şi culoarea îţi permit să creezi în încăperea în care ai pus bradul de Crăciun atmosfera ideală. Dispozitivele pot fi controlate prin intermediul aplicaţiilor dedicate. De exemplu, modelul Veho Kasa are o durată de viaţă de 15 ani la o utilizare medie de 3-4 ore pe zi, un flux luminos de 600 de lumeni şi soclu E27.

Boxă Bluetooth în formă de glob

Dacă doriţi să auziţi colinde direct dintre ramurile bradului de Crăciun, boxele Bluetooth în formă de glob există. Pe Amazon sunt disponibile mai multe modele, cu preţuri cuprinse între 5 şi 30 de dolari. Aceste dispozitive se conectează la smartphone-uri prin Bluetooth, au baterie încorporată şi oferă autonomie de câteva ore. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult