Kissenger - accesoriul pentru smartphone care îţi permite să te săruţi cu cineva aflat la distanţă

Relaţiile la distanţă sunt dificile, dar din fericire există tehnologia care le face mai uşoare. Kissenger este un accesoriu pentru smartphone care le permite la două persoane aflate la distanţă să se sărute. Dispozitivul este bazat pe un concept din 2012 al lui Dr. Hooman Samani, directorul AIART Lab (Artificial Intelligence and Robotics Technology Laboratory) din Singapore.

Dispozitivul dispune de un fel de „buze” artificiale din silicon care îşi pot schimba forma şi reproduce, oarecum, senzaţia unui sărut. Aceste buze răspund la acţiunile utilizatorilor. Evident, pentru ca două persoane să poată experimenta sărutul la distanţă prin intermediul Kissenger, fiecare trebuie să aibă instalat pe smartphone un astfel de gadget. Există, bineînţeles, o aplicaţie dedicată care face totul posibil. Aceasta dispune de propriul serviciu de chat. 

Numele de Kissenger vine de la „kiss” (sărut) plus „messenger”. În forma actuală, dispozitivul a fost conceput de Emma Yann Zhang, doctorand la City University London.

Gadgetul a fost prezentat la conferinţa Love and Sex with Robots, care a avut loc recent la Londra. Kissenger este încă în stadiul de prototip şi nu se ştie exact când va debuta pe piaţă. 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat