Kissenger – accesoriul pentru smartphone care îţi permite să te săruţi cu cineva aflat la distanţă

28.12.2016
Kissenger - accesoriul pentru smartphone care îţi permite să te săruţi cu cineva aflat la distanţă

Relaţiile la distanţă sunt dificile, dar din fericire există tehnologia care le face mai uşoare. Kissenger este un accesoriu pentru smartphone care le permite la două persoane aflate la distanţă să se sărute. Dispozitivul este bazat pe un concept din 2012 al lui Dr. Hooman Samani, directorul AIART Lab (Artificial Intelligence and Robotics Technology Laboratory) din Singapore.

Dispozitivul dispune de un fel de „buze” artificiale din silicon care îşi pot schimba forma şi reproduce, oarecum, senzaţia unui sărut. Aceste buze răspund la acţiunile utilizatorilor. Evident, pentru ca două persoane să poată experimenta sărutul la distanţă prin intermediul Kissenger, fiecare trebuie să aibă instalat pe smartphone un astfel de gadget. Există, bineînţeles, o aplicaţie dedicată care face totul posibil. Aceasta dispune de propriul serviciu de chat. 

Numele de Kissenger vine de la „kiss” (sărut) plus „messenger”. În forma actuală, dispozitivul a fost conceput de Emma Yann Zhang, doctorand la City University London.

Gadgetul a fost prezentat la conferinţa Love and Sex with Robots, care a avut loc recent la Londra. Kissenger este încă în stadiul de prototip şi nu se ştie exact când va debuta pe piaţă. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult