LG a anunţat husa Quick Cover pentru un smartphone care nu există „oficial”

11.02.2016
LG a anunţat husa Quick Cover pentru un smartphone care nu există „oficial”

LG păstrează lansarea lui LG G5 pentru Mobile World Congress 2016, însă a început deja să vorbească destul de liber despre funcţiile următorului său flagship. După confirmarea faptului că telefonul va avea un display care va rămâne pornit permanent, LG a dezvăluit primul accesoriu oficial pentru acesta: o husă cu protecţie pe toate părţile, care va oferi posibilitatea de a controla câteva funcţii de bază chiar şi atunci când ecranul este acoperit.

LG numeşte acest accesoriu „Quick Cover” şi pare să fie o combinaţie între Quick Circle Case, care a debutat pe LG G3 şi HTC Dot View Case. Asemeni Circle Case, noua husă pentru LG G5 are o parte decupată, unde sunt afişate informaţiile rapide precum ora exactă şi numele celui care te apelează. Aici vor apărea probabil şi alte notificări sau vor putea rula aplicaţii dedicate acestui accesoriu. Restul display-ului va fi afişat printr-o sită metalică foarte deasă, care va prezenta conţinutul ecranului într-un mod mai „pixelat”.

Atunci când primeşti un apel, nu va fi necesară înlăturarea protecţiei pentru ecran pentru a răspunde sau refuza apelul. Interfaţa touch este activă chiar şi atunci când telefonul este protejat de husă. LG nu a specificat încă numele oficial al smartphone-ului, însă toată lumea poate deja să presupună că este vorba despre G5. Anunţul accesoriului a venit însoţit de descrierea „funcţionează cu un smartphone care nu există în mod oficial”. Având în vedere că un eveniment de lansare a fost deja confirmat pentru data de 21 februarie în Barcelona, mai mult ca sigur că LG va anunţa dispozitivul care se potriveşte cu această husă.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult