LG aduce la CES 2017 o boxă de purtat la gât şi o boxă plutitoare

28.12.2016
LG aduce la CES 2017 o boxă de purtat la gât şi o boxă plutitoare

LG va lansa în cadrul CES 2017 două dispozitive audio ieşite din comun. Primul este o boxă portabilă pe care utilizatorul o poate purta în jurul gâtului, pentru a beneficia de o experienţă de sunet surround oriunde, în timp ce al doilea este o boxă wireless plutitoare, care poate fi folosită şi în medii umede, fiind rezistentă la apă. Fiecare dintre acestea beneficiază de tehnologii avansate de redare audio, însă nu ştim încă preţul la care acestea vor ajunge pe piaţă.

Boxa portabilă se numeşte Tone Studio şi este realizată în formă de potcoavă. Aceasta are difuzoarele îndreptate în sus, către urechile utilizatorului, cât şi o serie de difuzoare care vibrează, care oferă senzaţia de sunet surround. LG doreşte să ofere prin intermediul Tone Studio o experienţă auditivă de calitate oriunde se află utilizatorul, fie că se joacă un joc video pe smartphone, că vizionează un film sau un clip video de pe internet, sau dacă ascultă muzică. Se pare că filmele au primit o atenţie deosebită, LG primind certificare DTS pentru acest model.

Pentru cei care îşi doresc o boxă mai versatilă, LG a realizat Levitating Portable Speaker. Aceasta poate fi folosită în cază alături de baza de încărcare sau oriunde altundeva ca boxă portabilă. Când este plasată pe bază, aceasta levitează, oferind sunet la 360 de grade. În cazul în care bateria se consumă, boxa coboară uşor către baza de încărcare, unde se realimentează cu energie electrică. Acest model este atractiv nu doar pentru că poate să plutească deasupra bazei, ci şi pentru că poate să se scufunde sub apă, primind certificare IPX7, asemeni iPhone 7.

Detaliile complete vor fi dezvăluite însă la CES, alături de preţuri. Din câte ne putem da seama momentan, aceste boxe nu vor fi deloc ieftine.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult