LG G Watch R – preţ şi disponibilitate în magazine

05.09.2014
LG G Watch R - preţ şi disponibilitate în magazine

Anunţat la finalul lunii august, noul smartwatch high-end propus de LG ca alternativă pentru ceasul Moto 360 a primit dată de lansare. Bonus, noi imagini şi prezentare video de la expoziţia IFA 2014.

Rezistent la apă şi praf, G Watch R se prezintă într-o carcasă din oţel inoxidabil şi este fixat la mână cu o curea ajustabilă confecţionată din piele.

Similar accesoriului Moto 360 produs de Motorola, noul G Watch R dispune de un ecran circular, instalat într-o carcasă cu design foarte apropiat ceasurilor de mână tradiţionale. Cu diametru de 1,3”, ecranul P-OLED (Plastic OLED) redă imagini color la claritate înaltă, folosind rezoluţie 320×320 pixeli.

Samsung Gear S, LG G Watch R şi Motorola Moto 360

La interior, hardware-ul rămâne practic neschimbat faţă de originalul G Watch. Astfel, platforma software Android Wear este animată cu ajutorul unui chipset Qualcomm Snapdragon 400 la 1,2 GHz, ajutat cu 512 MB de memorie RAM şi 4 GB de spaţiu de stocare intern. Toate acestea sunt susţinute cu un acumulator de 410 mAh.

Cu preţ de 299euro în Europa, respectiv cu 100euro mai scump decât originalul G Watch lansat lunile trecute, LG G Watch R va putea găsit în ofertele magazinelor începând cu luna octombrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult