Livescribe Sky pen – înregistrează cursurile pe măsură ce scrii

29.10.2012
Livescribe Sky pen - înregistrează cursurile pe măsură ce scrii

Livescribe Sky pen este un gadget foarte apreciat printre studenţi, deoarece asigură înregistrarea în formă audio a cursurilor predate şi le sincronizează cu notiţele pe care le luăm în formă scrisă. Mai târziu, putem consulta notiţele păstrate şi completa micile scăpări ascultând porţiunea relevantă din cursul predat, aşa cum a fost rostită de profesor.

Deşi ideea de bază era foarte bună, versiunile mai vechi ale pixului Livescribe aveau de suferit de pe urma unei implementări slabe pe partea de software. Producătorul oferea o aplicaţie greoaie şi necesita conectarea fizică a dispozitivului ori de câte ori aveam nevoie să consultăm materialele înregistrate. Livescribe Sky pen scapă însă de toate aceste probleme, adoptând un hardware nou şi aplicaţie de control cu mai multă flexibilitate.

Livescribe Sky pen dispune de conexiune WiFi, este compatibil cu aplicaţia Evernote folosită de toate produsele Livescribe şi poate fi utilizat imediat, având nevoie doar de un cont de utilizator Evernote ce poate fi creat gratuit, în aproximativ 2 minute. Notiţele obţinute pot fi sincronizate automat cu un laptop sau tabletă folosind conexiune WiFi, sau la sfârşitul zilei pentru a obţine o autonomie mai bună din partea bateriei.

Livescribe Sky pen - notiţele pot fi citite şi de pe tabletă

Notiţele obţinute în formă text pot fi consultate pe ecranul tabletei sau laptop. Livescribe impune însă o limitare de care am fi dorit să nu ne lovim: Livescribe Sky pen poate fi utilizat numai împreună cu carneţele de notiţe prevăzute cu hârtie specială, oferite de producător.

Livescribe Sky pen - înregistrează cursurile pe măsură ce scrii

Livescribe Sky pen este disponibil în magazinele din Statele Unite la preţuri ce pornesc de la 199 dolari pentru versiunea cu 2 GB memorie internă, şi urcă la 199.95 şi 249.95 dolari pentru variantele cu 4 şi 8 GB memorie internă, cea din urmă încluznd şi un caiet de notiţe pe care să putem scrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult