Logitech Freepulse, căşti wireless pentru cei mulţi

31.07.2007
Logitech Freepulse, căşti wireless pentru cei mulţi

Cu toţii urâm cablurile, de orice fel. Cu atât mai mult cele ataşate la player-ul MP3 sau la laptop în momentul în care suntem pe drum şi dorim să ascultăm câte ceva.

Logitech oferă o soluţie cu modelul Freepulse Wireless Headphones, tâind firele. Nu la propriu, ci la figurat desigur, ele fiind înlocuite cu un transmiţător Wireless. Bluetooth 2.0 mai precis, cu tehnologie Enhanced Data Rate. Logitech Freepulse au o rază de acţiune de maxim 10 m şi o autonomie de spre 6 ore, puţin cam mică totuşi, dar o încârcare completă durează doar 45 de minute.

Construcţia este una caracteristică căştilor Logitech, cu al lor stil „prin spatele capului”. Cu alte cuvinte, cordonul care leagă cele două căşti nu trece peste cap ci prin spatele său, lucru apreciat de persoanele cu frizuri extravangate şi în acelaşi timp comod. Headset-ul conţine şi butoane pentru volum şi Play/Pause, foarte utile atunci când nu stim prin ce buzunar ne-am rătăcit player-ul.

Logitech freepulse
Logitech freepulse

Căşţi Bluetooth au mai existat cu zecile, dar acestea au un avantaj: îmbină calitatea Logitech cu un preţ atractiv, de doar 270 RON. Pentru această sumă primim căştile, transmităţorul, încărcătorul şi un adaptor special pentru iPod. Nu ştiu ce credeţi voi, dar eu m-am decis: o pereche de căşti Logitech Freepulse Wireless vor poposi în curând la urechile mele.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News