Logitech lansează primul stand cu SmartConnector pentru iPad Pro

26.04.2016
Logitech lansează primul stand cu SmartConnector pentru iPad Pro

Dispozitivele Apple se bucură de un suport extrem de generos din partea producătorilor de accesorii, iar Logitech a fost unul dintre cei mai mari susţinători al tabletelor cu iOS. Nu este astfel de mirare că primul accesoriu care beneficiază de acces la port-ul SmartConnector este realizat de către Logitech, noul Logi Base oferind pentru prima dată încărcare fără a conecta un iPad Pro la o mufă Lightning.

Logi Base este un accesoriu cu două funcţii. În primul rând, este un stand pentru oricare dintre modelele iPad Pro. Acesta este construit din aluminiu şi aduce aminte de seria de computere iMac de la Apple. Tableta poate sta în poziţie verticală pe masă atât timp cât este conectată la Logi Base, putând fi folosită pentru vizionarea de filme sau pentru editarea de documente într-un mod mai confortabil. Conectarea la noul SmartConnector se face pe bază magnetică, deci nu există riscul de a desprinde tableta din greşeală din locul său dedicat.

Avantajul port-ului SmartConnector este că poate oferi cam toate funcţiile disponibile pe deja „vechiul” standard Lightning. Acest lucru înseamnă că tableta poate fi încărcată atunci când este conectată la Logi Base, acesta fiind primul dispozitiv care oferă încărcare prin SmartConnector. Apple a prezentat în trecut doar un model de tastatură fără baterie, care foloseşte acest conector pentru alimentare şi transfer de date.

Standul pentru iPad Pro de la Logitech este disponibil acum în magazinele Apple şi Logitech, la un preţ de 99 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult