Microsoft Band 2 apare în fotografii înainte de dezvăluirea oficială

21.09.2015
Microsoft Band 2 apare în fotografii înainte de dezvăluirea oficială

Microsoft nu a introdus încă un smartwatch pe piaţă, însă oferă un dispozitiv care poate îndeplini multe dintre funcţiile acestei categorii de produse: Band.  Compania se pregăteşte să ofere detalii despre noile sale dispozitive bazate pe Windows 10, alături de care este aşteptată şi o variantă îmbunătăţită a brăţării sale inteligente. Aceasta a apărut de curând într-o serie de imagini, cu tot cu o listă de specificaţii tehnice care pot evidenţia capabilităţile noului dispozitiv.

Band 2 de la Microsoft va fi construit în jurul unui ecran curbat, probabil bazat pe tehnologia P-OLED şi va depăşi numărul de funcţii ale predecesorului său. Compania a integrat un senzor pentru puls, un senzor de mişcare, GPS, microfon, senzor de lumină ambientală, senzor GSR (detectează umiditatea) şi un senzor UV. Toate acestea vor putea fi folosite pentru a monitoriza activitatea utilizatorului de-a lungul zilei, oferind integrare cu serviciul de fitness Microsoft Health.

Asemeni primei generaţii de Microsoft Band, ne aşteptăm ca noul gadget să păstreze compatibilitatea cu Android şi iOS. Cu toate că Band nu a fost disponibil decât în anumite regiuni, Microsoft cu greu a reuşit să ţină pasul cu ritmul alert al comenzilor în primele luni de după lansare. Acest lucru sugerează că Band este un dispozitiv destul de popular, iar Band 2 ar putea fi un succes mult mai mare pentru companie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult