MiTAC lansează Navman 50, o cameră video auto cu preţ accesibil

20.07.2017
MiTAC lansează Navman 50, o cameră video auto cu preţ accesibil

Adresată care doresc să documenteze cu poze şi clipuri video călătoriile cu autoturismul, dar fără să cheltuie o sumă prea mare pentru asta, Navman 50 suportă înregistrare la rezoluţie Full HD cu unghi larg de vizualizare şi dispune de senzor G pentru detectarea pe 3 axe a acceleraţiilor vehiculului.

Cu design compact şi o greutate de numai 59 de grame, Navman 50 integrează un ecran de 2,3” şi obiectiv cu diafragmă F2.0 pentru îmbunătăţirea imaginii în condiţii de lumină slabă.

Senzorul G integrat, cu 3 axe, înregistrează direcţiile de deplasare pe o diagramă cu unde. După conectarea dispozitivului la computer, acesta va arăta punctul de provenienţă şi forţa impactului, devenind astfel martor ocular în relaţia cu asiguratorul. 

Camera video auto poate fi comutată pe modul fotografie pentru culegerea probelor în caz de accident sau pentru surprinderea unor imagini spectaculoase pe traseu. Prin utilizarea unui card de memorie de până la 32GB, Navman 50 poate stoca 240 de minute de înregistrări la rezoluţie 1080p, 492 de fotografii şi 82 de evenimente.

La detectarea unor evenimentele critice, precum un accident de maşină, camera video auto va salva automat, într-un singur fişier video, imaginile surprinse înaintea detecţiei şocului, dar şi secvenţele ce succed impactului. Materialul rezultat va fi protejat contra suprascrierii pe cardul microSD, totul pentru a avea un raport asupra coliziunii, ce poate fi utilizat în stabilirea părţilor vinovate.

Camera video auto Navman 50 este deja disponibilă în România la un preţ recomandat de 249 lei.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult