Mophie a lansat o carcasă cu baterie pentru iPhone care oferă încărcare wireless

01.06.2016
Mophie a lansat o carcasă cu baterie pentru iPhone care oferă încărcare wireless
Telefoanele iPhone nu dispun încă de tehnologie de încărcare wireless nativă, iar acest gol este umplut de producătorii de carcase pentru aceste dispozitive. Mophie, companie cunoscută pentru protecţiile sale care includ baterii, a lansat o nouă gamă de carcase pentru iPhone care dispun de tehnologie de încărcare wireless. 
 
Citeşte şi: Mophie a lansat gama de carcase cu acumulator pentru Galaxy S7
 
Noile modele Juice Pack sunt oferite împreună cu o plăcuţă de încărcare. Acestea au o suprafaţă magnetică care prinde telefonul, astfel încât acesta să nu cadă atunci când este încărcat în maşină sau pe suportul pentru birou. 
 
Carcasele sunt compatibile cu modelele iPhone 6/6s şi iPhone 6 Plus/6s Plus. Acumulatorii incluşi au capacitate de 1.560 mAh şi 2.420 mAh. 
 
 
Noua linie de produse se numeşte Charge Force şi include şi modele similare pentru Samsung Galaxy S7/S7 edge (aceste telefoane dispun deja de încărcare wireless nativă). 
 
Noua carcasă cu acumulator Mophie Charge Force, care include şi plăcuţa de încărcare, costă 100 de dolari pentru iPhone 6/6s şi 130 de dolari pentru iPhone 6 Plus/6s Plus. Cei care doresc şi un suport pentru maşină trebuie să mai scoată din buzunar 60 de dolari. 
 
Toate accesoriile pot fi comandate pe site-ul Mophie. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult