Moto 360 gen. 2 surprins în noi imagini

28.08.2015
Moto 360 gen. 2 surprins în noi imagini

Moto 360 a debutat anul trecut alături de platforma Android Wear şi a rămas unul dintre cele mai populare ceasuri inteligente de pe piaţă până în prezent. Se pare că generaţia a doua de smartwatch-uri de la Motorola va ajunge pe piaţă în curând, câteva unităţi fiind deja surprinse în libertate. Deşi nu avem prea multe detalii despre specificaţiile tehnice ale noilor modele, pot fi făcute câteva observaţii pe baza imaginilor disponibile.

Se pare că Motorola va lansa două variante de Moto 360. Întrucât varianta originală era destul de mare, potrivită mai degrabă pentru a fi purtată de bărbaţi, compania va dezvolta noile Moto 360 în două dimensiuni: S şi L. Designul exterior a fost puţin schimbat, sistemul de prindere al curelei fiind mai apropiat de cel al ceasurilor de mână clasice, iar butonul on/off a fost mutat puţin mai sus, la ora două.  Numele Moto 360S şi Moto 360L au fost descoperite în documente în documente trimise către autorităţile de certificare din Brazilia, dezvăluind că ambele modele vor include conectivitate prin Bluetooth, Bluetooth LE şi WiFi.

Dezamăgitor este faptul că Motorola optează din nou pentru un design cu ecran rotund, care însă nu afişează pe toată suprafaţa. În partea de jos a display-ului poate fi observată în continuare o zonă neagră, unde este poziţionat senzorul de proximitate, care închide display-ul atunci când mâneca hainei acoperă ceasul. Nu există încă informaţii despre autonomia celor două modele de ceasuri şi nici despre alte funcţii noi pe care le-ar putea oferi. Dezvăluirea noilor modele Moto 360 este aşteptată la IFA 2015.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult