Noile căşti Plantronics cu tehnologie audio Dolby Atmos sunt disponibile în România

29.01.2018
Noile căşti Plantronics cu tehnologie audio Dolby Atmos sunt disponibile în România

Noile căşti Plantronics care dispun de tehnologie Dolby Atmos, RIG 400 şi RIG 500E, sunt disponibile acum în România.

 

Cele două modele dispun de un cod unic de utilizator pentru activarea Dolby Atmos pentru căşti, fără niciun cost suplimentar.

 

Dobly Atmos oferă un sunet puternic, complet, care vine de peste tot, cu precizie şi realism.

 

Modelul Plantronics RIG 400 dispune de microfon interşanjabil cu anulare a zgomotului de fundal şi controale pentru volum pe firul de conectare. Cupele pentru urechi dispun de spumă cu memorie pentru o izolare fonică mai bună.

 

RIG 400

 

Căştile RIG 500E dispun de două tipuri de cupe interşanjabile. Cupele ventilate oferă un confort sporit în sesiunile lungi de utilizare, iar cupele fonoizolante sunt potrivite pentru sesiunile de gaming sau pentru muzică. Microfonul este detaşabil.

 

RIG 500E

 

Ambele modele se conectează la dispozitive fie prin intermediul unui jack audio universal de 3,5 mm, fie prin conectorul USB.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult