O metodă prin care te asiguri că noile Apple AirPods nu îţi cad din urechi

21.12.2016
O metodă prin care te asiguri că noile Apple AirPods nu îţi cad din urechi

Urechea umană este ca amprenta şi este diferită la fiecare persoană. De aceea căştile de o singură dimensiune, cum sunt Apple AirPods, nu se vor potrivi în urechile multor oameni. De exemplu, la căştile mele wireless, Samsung Level U, folosesc cele mai mari dopuri din cele patru seturi care vin în cutie. Colegul meu, care are şi el căştile, foloseşte o mărime cu două numere mai mică.

Un utilizator de Twitter a arătat cum a reuşit să facă noile căşti AirPods să nu-i mai cadă din urechi. Bărbatul are piercing-uri în care a introdus două mici inele de metal care ţin căştile pe poziţie.

Însă această metodă folosită de Andrew Cornett nu este pentru oricine. Mulţi oameni nici nu vor să audă de piercing-uri, iar cei care  ar fi dispuşi să le facă vor fi nevoiţi să suporte durerea.

Potrivit lui Cornett, sunt necesare cam trei săptămâni până când găurile devin suficient de mari pentru a introduce prin ele căştile. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult