Oglindă, oglinjoară… aaa nu, televizor. Sau computer?!?

10.08.2007
Oglindă, oglinjoară... aaa nu, televizor. Sau computer?!?

De oglinda care este în acelaşi timp televizor s-a mai auzit. Niciodată nu am înţeles rolul ei, de aceea cu atât mai puţin voi înţelege pe cel al oglinzii care este de fapt un computer

Oglinda TV Creat de Mirrormedia, dispozitivul se montează frumos pe perete, ca o oglindă normală, dar în interiorul acestei oglinzi zace de fapt un PC clasic, numai bun de folosit pentru navigat pe Internet, jucat ceva joculeţe sau vizionat un film de acţiune. Interesant. Clasica întrebare din povestea Albei ca Zăpada, „Oglindă oglinjoară, cine e cea mai frumoasă din ţară?” ar fi primit un răspuns ambiguu desigur dacă ar fi fost adresată acestei oglinzi: „Stai să caut pe Google!”. Cu siguranţă împărăteasa nu ar fi fost mulţumită de ea. Şi atunci noi de ce am fi?

Gadget-ul va fi disponibil în diverse mărimi, cu diagonale între 20 şi 36„, iar ramele speciale cu care va fi dotat, din diverse esenţe de lemn preţios şi ornate cu aur sau argint, îl clasează cu brio în categoria Bling-Bling.

Sau poate este un obiect de lux? Nu ştim, rămâne la latitudinea fiecăruia să decidă asupra acestui aspect, însă preţul televizorului oglindă va fi cu siguranţă unul piperat. Dar de, exclusivismul costă..

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News