PogoCam este o cameră de mici dimensiuni care se poate ataşa la aproape orice pereche de ochelari

30.11.2016
PogoCam este o cameră de mici dimensiuni care se poate ataşa la aproape orice pereche de ochelari

Deşi Google Glass nu s-a bucurat de succesul aşteptat, companiile continuă să lanseze ochelari cu cameră. Un exemplu sunt Spectacles, lansaţi de Snap. O firmă vine, însă, cu o altă abordare: o cameră de mici dimensiuni care se poate ataşa la aproape orice pereche de ochelari de soare sau de vedere.

 

Camera, care are dimensiunile 10,9 x 12,5 x 42,8 milimetri, poate filma şi face poze. Senzorul de 5 MP este capabil să filmeze la calitate 720p cu sunet. Există şi opţiunea înregistrării de clipuri de 12 secunde. Memoria internă a camerei poate stoca 100 de imagini.

Înregistrarea video se face prin apăsarea unui buton de pe marginea dispozitivului. Fişierele pot fi transferate pe smartphone prin Bluetooth sau prin intermediul unui cablu.

 

 

Acumulatorul de pe PogoCam se încarcă complet în 30 de minute.

 

Camera va fi prezentată la salonul de electronice CES 2017, iar preţul nu este cunoscut.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult