Samsung pregăteşte Galaxy Gear 2, înlocuitor pentru actualul model Galaxy Gear

17.09.2013
Samsung pregăteşte Galaxy Gear 2, înlocuitor pentru actualul model Galaxy Gear

Galaxy Gear, ceasul inteligent dezvoltat de Samsung şi propus ca accesoriu pentru telefonul mobil, va trece rapid la a doua generaţie, remediind multe din neajunsurile modelului actual. Potrivit zvonurilor, Galaxy Gear 2 a intrat în etapa de dezvoltare chiar din această lună, în pregătire pentru lansarea ce ar trebui să aibă loc în prima parte a anului viitor.

Samsung pregăteşte Galaxy Gear 2, înlocuitor pentru actualul model Galaxy Gear

Dezvăluit odată cu modelul smartphone Galaxy Note 3 şi prezentat ca accesoriu pentru acesta, Samsung Galaxy Gear a primit multe critici în ciuda pachetului interesant de dotări. Dintre acestea, merită amintită autonomia bateriei limitată la aproximativ 24 ore, funcţionalitatea redusă în lipsa unui smartphone şi problemele de compatibilitate cu modele de telefoane ce nu aparţin producătorului Samsung. Drept urmare, Galaxy Gear 2 este aşteptat să aducă îmbunătăţiri la capitolul autonomie şi compatibilitate, dar şi dotări care să permită extinderea funcţionalităţii, cum ar fi un receptor GPS.

Ţinând cont de rapiditatea cu care Samsung doreşte înlocuirea actualului model Galaxy Gear, devine tot mai clară intenţia producătorul coreean de a testa reacţia pieţei la un produs nou, folosind apoi criticile primite în scop constructiv, pentru a face din înlocuitorul Galaxy Gear 2 un produs cu şi mai multă priză la public. Dacă zvonurile actuale se adeveresc, ar trebui să putem admira noul smartwatch Galaxy Gear 2 la CES 2014, sau expoziţia Mobile World Congress programată pentru perioada 24-27 februarie. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult