Samsung pregăteşte un smartwatch cu slot pentru cartelă SIM, mai avansat decât Galaxy Gear 2

Samsung pregăteşte un smartwatch cu slot pentru cartelă SIM, mai avansat decât Galaxy Gear 2

Luând exemplul deja dat de mai mulţi producători anonimi care au prezentat modele smartwatch cu funcţie de telefonie, Samsung va lansa propriul smartwatch echipat cu slot pentru cartelă SIM.

Galaxy Gear 2 nici măcar nu a ajuns în magazine şi bursa zvonurilor scoate deja la iveală detalii despre un nou smartwatch, care de această dată ia forma unui mini-smartphone complet autonom, ce poate iniţia apeluri fără să fie conectat mai întâi la un alt telefon Samsung.

Samsung pregăteşte un smartphone de purtat la mână, mai avansat decât accesoriul Galaxy Gear 2

Pregătit ca un rival pentru Exetech XS-3, Neptune Pine şi alte dispozitive similare cu funcţie de telefonie, noul dispozitiv Samsung ar putea fi lansat iniţial doar pentru piaţa sud-coreeană, ca ofertă exclusivă a operatorului local SK Telecom. Când şi dacă va fi lansat pentru piaţa internaţională, noul gadget probabil va veni într-o carcasă şi mai voluminoasă decât a modelului Galaxy Gear 2, aceasta trebuind să acomodeze  nu doar componente electronice suplimentare, ci şi un acumulator capabil să răspundă consumului de energie crescut.

Între timp, fanii telefoanelor Samsung vor putea experimenta noul model Galaxy Gear 2, aşteptat să ajungă în stocurile magazinelor luna viitoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult