Şemineul secolului XXI

02.05.2007
Şemineul secolului XXI

Şemineul nu mai este folosit pe post de sursă de căldură de mult timp, ci mai degrabă ca loc de relaxare. Prezenţa lui într-o casă are mai mult rol estetic decât practic şi a trebuit să se alinieze la tendinţele actuale de design, atât în ceea ce priveşte aspectul cât şi ca uşurinţă în instalare şi folosire.

EcoGreen ne propune şemineul noului secol, sau de ce nu, chiar al noului mileniu. Ecologic, simplu de instalat şi fără a creea prea mari bătăi de cap cu întreţinerea, gama EcoSmart de şeminee se îmbină perfect în caminul futurist al secolului XXI.

EcoGreen Fire

Construirea unui şemineu presupune muncă serioasă şi un loc de montare destul de mare, nu şi pentru soluţiile celor de la EcoGreen. Au design modular, iar dimensiunile mici le fac practic uşor de instalat aproape în orice spaţiu liber din cameră. Pentru alimentare nu necesită lemne, ci doar umplerea rezervorului cu etanol denaturat. Vorbesc practic de un şemineu care nu produce deloc cenuşă, dar nici acel trosnet al lemnului în flăcări îndrăgit de mulţi.

Posibilitatea de a-l instala şi în apartamentele de bloc, spaţiul mic ocupat şi uşurinţa în exploatare mă fac să spun că cei de la EcoGreen au realizat una dintre cele mai bune implementări ale şemineului modern.

EcoGreen Fire

 

EcoGreen Fire

 

EcoGreen Fire

Urmărește Go4IT.ro pe Google News