Sennheiser pregăteşte o nouă linie de căşti

03.09.2007
Sennheiser pregăteşte o nouă linie de căşti

Sennheiser, celebrul constructor german de căşti, a lansat în cadrul IFA 2007 o nouă serie de astfel dispozitive. Nu mai puţin de 10 modele diferite au văzut lumina reflectoarelor,în prim plan aflându-se portabilele earbuds din seria CX.

Avantajele căştilor de tip earbuds sunt considerabile faţă de celelalte căşti clasice, ele reducând mult zgomotul exterior şi redând un sunet de o claritate şi profunzime suprinzătoare. Bazându-se pe popularitatea acestui tip de căşti, Sennheiser lansează ca urmaşi ai clasicului CX 300 5 noi modele diferite.

CX 400, CX 500 şi CXL 400 fac parte din linia Classic, perechi de earbuds ideale pentru player-ul vostru MP3, dotate cu telecomandă pe fir şi microfon. CX 55, componente ale liniei Street, pun un accent deosebit pe bass şi volum, iar CX 95, din linia Style, se axează în primul rând pe aspect, fără a neglija desigur aspectul acustic.

casti Sennheiser

Ţinând cont că CX 300 costă cam 100 de RON, nu trebuie să ne aşteptăm ca noile modele să fie mult mai scumpe. CX500, modelul cel mai performant dintre cele 5, se găseşte deja pe Internet la 30 de euro, deci preţul nu va sta în calea achiziţionării unei perechi de căşti de calitate, marca Sennheiser.

casti Sennheiser

Urmărește Go4IT.ro pe Google News