Smartwatch-ul Moto 360 ar putea fi lansat luna viitoare

Smartwatch-ul Moto 360 ar putea fi lansat luna viitoare

Moto 360 este de departe cel mai atractiv dispozitiv bazat pe sistemul de operare Android Wear, însă este singurul dintre cele anunţate care nu a ajuns încă pe piaţă. Ei bine, aşteptarea nu pare să fie foarte lungă, întrucât Google va începe să livreze unităţi de test către cei care au fost prezenţi la evenimentul I/O din luna iunie.

Toţi cei care au participat la Google I/O au primit la faţa locului, la alegere, fie un LG G Watch, fie un Samsung Gear Live. De asemenea, le-a fost promis şi un Moto 360, imediat ce acesta va fi disponibil. Ei bine, Google a început să trimită mail-uri care anunţă că livrarea lui Moto 360 este iminentă, iar acest lucru sugerează şi o lansare a variantei pentru consumatori.

Smartwatch Moto 360

Motorola nu a prezentat în mod oficial ceasul Moto 360, în afara unor clipuri de promovare pentru Android Wear, însă dezvăluirea oficială a dispozitivului este aşteptată la IFA 2014. Livrarea către participanţii de la I/O începe în următoarele săptămâni, însă doar către cei care se află în ţările în care ceasul inteligent a fost aprobat pentru utilizare. Se pare că ordinea în care Moto 360 va fi trimis către dezvoltatori va fi stabilită în funcţie de viteza de reacţie a fiecăruia.

Având în vedere că data limită pentru înscriere în această promoţie este 5 septembrie, iar prezentarea oficială este aşteptată pe 4 septembrie, putem presupune că Motorola va lansa smartwatch-ul 360 luna viitoare. Faptul că există o listă de ţări „aprobate” sugerează însă că lansarea nu va fi globală, ci limitată la anumite regiuni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult